Dirkje Pater

Vrouwelijk


Persoonlijke informatie    |    Alles    |    PDF

 • Geslacht Vrouwelijk 
  Aantekeningen 
  Tenminste nog één levende persoon is verbonden aan deze aantekening - detailgegevens worden niet weergegeven.
  Persoon-ID I4654  Pater Amerongen
  Laatst gewijzigd op 6 jul 2007 

  Vader Arie Pater,   geb. 14 aug 1912, Amerongen Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 16 aug 2005, Amersfoort Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd 93 ) 
  Moeder Jannigje Dirksen,   geb. 22 apr 1913, Maarn Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 05 jul 2001, Amersfoort Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd 88 ) 
  Getrouwd 23 nov 1938 
  Aantekeningen 
  • Doornsekrant 26-11-1998
   Zestig jaar lief en leed gedeeld.
   MAARSBERGEN - Omringd door familie vierden de heer en mevrouw Pater maandag hun zestigjarig huwelijksfeest. Een respectabel aantal jaren deelden zij lief en leed in Maarsbergen.
   Het was na de dood van Koningin Emma dat de heer Pater naar Maarsbergen kwam en hij zijn grote liefde ontmoette. Na een verkering van vijf en een halfjaar besloten zij met elkaar te trouwen. Een huwelijk dat inmiddels al zestig jaar stand heeft gehouden en waaruit drie kinderen zijn geboren. De vijf kleinkinderen hebben het geslacht nog verder uitgebreid met vier achterkleinkinderen.
   Al die jaren heeft het bruidspaar in Maarsbergen aan de Hof ter Heideweg gewoond. Daar kwam op de trouwdag ook burgerheester Marian Burgman op bezoek om het paar te feliciteren. Tot groot verdriet moet het echtpaar Pater volgende week hun geliefde stek verruilen voor een woning in Zorgcentrum De Lichtenberg, wat voor echte buitenmensen wel even wennen zal zijn. Groot pluspunt is echter dat zij wel gezellig bij elkaar kunnen blijven en samen kunnen werken aan een nieuw huwelijksjubileum.
  Gezins-ID F1563  Gezinsblad  |  

  Gezin Willem van Dasselaar 
  Kinderen 
   1. Ansje van Dasselaar
   2. Herman van Dasselaar
   3. Arie van Dasselaar,   ovl. 1982
  Laatst gewijzigd op 14 apr 1998 
  Gezins-ID F1811  Gezinsblad  |