Jantien Pater

Vrouwelijk 1889 - 1918  (29 )


Persoonlijke informatie    |    Bronnen    |    Alles    |    PDF

 • Naam Jantien Pater 
  Geboren 14 mei 1889  Echten, Ruinen Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  [1
  Geslacht Vrouwelijk 
  Overleden 14 nov 1918  De Wijk Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  [2
  Aantekeningen 
  • 'Op heden, den twintigsten April negentien honderd zes zijn aan mij Ambtenaar van den Burgelijken Stand der gemeente De Wijk ter inschrijving in dit register vertoond brieven van wettiging luidende als volgt: Wij Wilhelmina, bij de Gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau enz., enz., enz.
   Allen die dezen zullen zien of hooren lezen saluut doen te weten: dat Ons is aangeboden het verzoek van Jan de Vries en Lammigje Pater echtelieden, wonende te De Wijk, strekkende ter bekoming van brieven van wettiging voor hunne dochter Jantien voor de voltrekking van hun huwelijk geboren en die zij verzuimd hebben voor of bij art. 329 van het Burgelijk Wetboek het verzoek inwilligende het genoemde kind op den 14 mei 1889 geboren en onder den voornaam van Jantien in de registers van den Burgelijken Stand der gemeente Ruinen ingeschreven als natuurlijk kind van Lammigje Pater, voorts bij afzonderlijke akte van den 21 november 1905 voor den Ambtenaar van den Burgelijken Stand der gemeente De Wijk door de supplianten erkend hebben gewettigd gelijk wij het wettigen bij deze met last op den bevoegden ambtenaar van den Burgelijken Stand aan wien die brieven door de belanghebbenden zullen worden vertoond om die in te schrijven in de loopende huwelijksregisters, alsmede om daarvan melding te maken op den kant, zoo van de akte van geboorte van dit kind, als van die der erkenning.
   Gegeven te 's Gravenhage, onder het zegel van den Staat den achtsten Maart des jares 1900 zes. De Minister van Justitie (was geteekend) Wilhelmina (was geteekend) E.E. van Raalte'
  Persoon-ID I27  Pater Reestdal
  Laatst gewijzigd op 24 jan 2005 

  Moeder Lammigje Pater,   geb. 16 sep 1862, Paardelanden, Zuidwolde Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats,   ovl. 04 dec 1929, Hoogeveen Zoek alle personen met gebeurtenissen in deze plaats  (Leeftijd 67 ) 
  Gezins-ID F97  Gezinsblad  |  

 • Bronnen 
  1. BS.

  2. Drenlias.
   Jantien is gehuwd geweest met Jeep Koster. Ze is overleden als Jantien de Vries, dochter van Jan de Vries en Lammigje Pater.